Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Assassin's Creed: Eretnekség" by Christie Golden # Book PDF Kindle ePub Free

Assassin's Creed: Eretnekség

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Assassin's Creed: EretneksĂ©g
  • Author : Christie Golden
  • Release Date : January 14, 2019
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1595 KB

Description

Új, az Assassin’s Creed univerzumĂĄban jĂĄtszĂłdĂł törtĂ©net a New York Times bestsellerszerzƑjĂ©tƑl, Christie GoldentƑl! A magas rangĂș templomos, Simon Hathaway miközben egy Jeanne d’Arc oldalĂĄn harcolĂł Ƒse emlĂ©keit Ă©li Ășjra, lassankĂ©nt a mĂșlt olyan titkaira bukkan, amelyek veszĂ©lyes következmĂ©nyekkel jĂĄrhatnak… nem csak rĂĄ, hanem az egĂ©sz Templomos Rendre nĂ©zve.


VĂ©gtelen összecsapĂĄs. Ɛsi bƱn. Új felfedezĂ©s.


Simon, mint a templomosok BelsƑ SzentĂ©lyĂ©nek tagja hideg fejjel Ă©s a szokott gyakorlatias hozzĂĄĂĄllĂĄsĂĄval lĂĄt munkĂĄhoz az Abstergo Industry törtĂ©nelemkutatĂĄsi rĂ©szlegĂ©nek Ășj vezetƑjekĂ©nt.


Azonban csillapĂ­thatatlan kĂ­vĂĄncsisĂĄgĂĄnak köszönhetƑen magĂĄval ragadja a lehetƑsĂ©g, hogy Ƒse, a legendĂĄs Jeanne d’Arc mellett harcolĂł Gabriel Laxart emlĂ©kein keresztĂŒl elsƑ kĂ©zbƑl tapasztalja meg a törtĂ©nelmet.


Amikor elsƑ projektje rĂ©szekĂ©nt belĂ©p egy Ășjonnan tervezett Animusba, meglepƑ tĂ©nyekre bukkan arrĂłl, hogy milyen mĂ©lyen hĂșzĂłdik a templomosok Ă©s az orgyilkosok közötti konfliktus, Ă©s hogy mi mindenre kĂ©pes Gabriel a nĆ‘Ă©rt, akit egyszerre szeret Ă©s csodĂĄl.


És köztĂŒk a legveszĂ©lyesebb igazsĂĄgra: Hogy ki az eretnek… Ă©s ki az igazhitƱ.


Free Books Download "Assassin's Creed: Eretnekség" PDF ePub Kindle